Toyota RAV 4 facelift

Producătorul japonez s-a concentrat de curând pe modificarea micuţului SUV, rezultatul fiind în cel mai bun caz vizibil.

Toyota RAV 4 facelift Toyota RAV 4 facelift

Blocurile optice putin modificatePrezentată pentru moment doar în varianta destinată Statelor Unite ale Americii, noua RAV4 vine cu modificările clasice: un spoiler mai rotund, alte ornamente la proiectoare, blocuri optice puţin schimbate şi jante în premieră. Vă lăsăm pe voi să descoperiţi restul detaliilor în pozele dn galeria foto.

Cea mai importantă noutate la capitolul tehnic este înlocuirea vechiului motor de 2,4 litri cu unul de 2,5 litri. Acesta dezvoltă 179 CP la 6000 rpm, cu 13 CP mai mult comparativ cu vechiul propulsor, şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu 4 trepte, despre care Toyota spune că a îmbunătăţit consumul. Vârful de gamă, un impunător V6 de 3,5 litri şi 269 CP a rămas neschimbat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.