Toyota RAV 4 facelift

Autor: Silviu Draganescu 06 aug. 2008 Prezentări

Blocurile optice putin modificatePrezentată pentru moment doar în varianta destinată Statelor Unite ale Americii, noua RAV4 vine cu modificările clasice: un spoiler mai rotund, alte ornamente la proiectoare, blocuri optice puţin schimbate şi jante în premieră. Vă lăsăm pe voi să descoperiţi restul detaliilor în pozele dn galeria foto.

Cea mai importantă noutate la capitolul tehnic este înlocuirea vechiului motor de 2,4 litri cu unul de 2,5 litri. Acesta dezvoltă 179 CP la 6000 rpm, cu 13 CP mai mult comparativ cu vechiul propulsor, şi este cuplat la o cutie de viteze automată cu 4 trepte, despre care Toyota spune că a îmbunătăţit consumul. Vârful de gamă, un impunător V6 de 3,5 litri şi 269 CP a rămas neschimbat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide