Toyota Urban Cruiser

Toyota pregăteşte pentru Salonul Auto de la Paris un mic automobil destinat a se situa în gama contructorului japonez sub modelul Rav4.

Toyota Urban Cruiser Toyota Urban Cruiser

Un SUV mic micLa Geneva Motor Show 2007 Toyota a venit cu un prototip omonim, o avanpremieră a noului model. A trecut mai bine de un an iar varianta de serie va fi prezentă la Salonul Auto de la Paris, cu o formă cel puţin asemănătoare cu aceea a conceptului, chiar dacă dimensiunile sunt acum şi mai compacte.

Cu o lungime de 3,9 metri, o lăţime de 1,7 metri şi o înalţime de 1,5 metri, Toyota Urban Cruiser este practic un SUV extrem de compact, cu dimensiuni mai mici decât ale multor modele de clasa mică. Dar deh, este destinat pentru traficul urban. Se vede din nume. În gama de motorizări regăsim un 1,4 diesel de 133 de grame de CO2 la fiecare sută de km. Mai multe detalii în apropierea Salonului Auto de la Paris.

VEZI TOATE ANUTURILE TOYOTA.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.