Trident Iceni

Trident este o firmă britanică ce ne prezintă un supercar diesel, cu un motor V8 de 550 CP care consumă 4,1 litri la fiecare sută de km.

Trident Iceni Trident Iceni

A se observa "calitatea fabricatiei"Evident, secvenţa legată de consum face parte din strategia de marketing, pentru că cei 4,1l/100 km sunt obţinuţi la o viteză constantă de 112 km/h. Atunci când ajungem la un ciclu combinat, altfel stă treaba. Modelul s-a aflat de mult timp în dezvoltare, iar acum este gata să fie lansat. Maşina cu două locuri cântăreşte 1489 de kg şi este pusă în mişcare de un masiv V8 de 6,6 litri turbo diesel ce poate fi folosit cu orice fel de biodiesel.

Puterea maximă de 550 CP este obţinută la 3800 rpm şi accelerează maşina de la 0 la 96 km/h în 3,7 secunde, pentru ca viteza de top să fie de peste 320 de km/h. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automata cu 8 trepte, Trident Iceni urmând a fi comercializat în curând la un preţ de 75.000 de lire sterline.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.