Un mic facelift pentru Mercedes Benz R-Class

Mercedes a pregătit o serie de modificări pentru R-Class, reuşind să transforme modelul într-un vehicul mai fluid şi mai atrăgător.

Un mic facelift pentru Mercedes Benz R-Class Un mic facelift pentru Mercedes Benz R-Class

R-Class facelift Modificările lui Mercedes R-Class se rezumă la cele estetice, maşina având acum o grilă nouă faţă, spoilere modificate plus o parte din spate schimbată care acum dă un plus de fluiditate monovolumului german. Interiorul a fost şi împrospătat, fiind ideal pentru călătoriile pe distanţe lungi. Din punct de vedere tehnic nu avem nicio noutate, motorul de 3,5 litri aspirat fiind oferit în continuare, ca de asemenea şi dieselul Bluetec tot de 3,5 litri.

Şi ca să compensenze practic lipsa de informaţii şi noutăţi cu privire la noul Mercedes Benz R-Class facelift, producătorul german ne-a pus la dispoziţie o galerie foto cu peste 100 de imagini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.