Vauxhall VXR8 cu motor Corvette

Este adevărat, nu multă lume a auzit de Vauxhall, și mai puțină lume ar renunța la un M3 pentru așa ceva însă în mod sigur ar fi o prezența binevenită și pe piața din România.

Vauxhall VXR8 cu motor Corvette Vauxhall VXR8 cu motor Corvette
Vauxhall VXR8Cel mai puternic Vauxhall primește uzina de forță LS3 direct de pe Corvette, monstrul V8 de 6162 cmc având o putere maximă de 431 CP la 6000 rpm. Față de vechiul motor LS2, îmbunătățirile aduse, deși se măsoară în zecimi de secundă, sunt suficiente pentru ridicarea ștachetei. 

Pentru transmisia automată  timpul necesar a atinge 100 km/h cu start de pe loc scade de la 5 la 4,9 secunde iar pentru versiunea manuală reprizele sunt mai scurte cu 0,1-0,2 secunde sau chiar și cu 0,4 secunde atunci când vrei să ambalezi motorul pentru a propulsa modelul de la 80 la 100 de mile în viteza a patra. În ciuda creșterii performanțelor, emisiile și consumul au rămas la același nivel. Printre restul noutăților ce debutează cu această ocazie amintim de radiatorul de ulei pentru transmisie, noua culoare Heron White și pentru prima dată pe acest model, jante de 20 inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.