VIDEO: BMW X6 M – spionat

Autor: Dan Vache acum 12 ani Prezentari

02.04.2009: UPDATE FOTO

Nu mai este mult şi vom vedea noul BMW X6 M oficial. Până atunci, cei de la BMWblog.com stau conştiincioşi la datorie şi ne mai arată câte o poză spion cu maşina aflată în teste. De această dată, camuflajul este păstrat la minimum, aproape degeaba, pentru că încearcă să ascundă doar mici porţiuni din spoilere. Noul BMW X6 M se va deosebi de o versiune normală prin prizele mult mai mari din spoierul faţă şi evacuările duble din spate, precum şi prin jante cu un design specific Motorsport.

Sursa: BMWblog.com

22.01.2009:

BMW M6 - spateCel care a imortalizat modelul este fotograful Jason Thorgalsen, de la VDO Cars, care a urmărit maşina şi a surprins-o parcată în faţa unui fast food în timp ce şoferii îşi reîmrpospătau forţele. Sau aşa vor să credem noi şi de fapt este o expunere deliberată a responsabililor de comunicare de la BMW.

Noutatea absolută este motorul, evident, care va fi disponibil în variantele M ale modelelor X5 şi X6, un V8 supraalimentat cuplat la o transmisie integrală care va simula totuşi mai mult comportamentul unei maşini cu propulsie. Până acum cel mai puternic propulsor pe gama X5 şi X6 era un V8 supraalimentat de două turbine de 4,4 litri şi 408 CP.

Asta ne face să credem că vorbim de o putere generată în cazul modelelor BMW X6 M de aproape 500 CP, motorul urmând să fie folosit şi pe viitoarele generaţii M5 şi M6.
Comentarii
Inchide