Video - Luxul în România

Se întâmplă în România în faţa hotelului Rex din Mamaia, acolo unde maşini precum Rolls Royce sau Maybach pălesc în faţa bolizilor de la Mercedes.

Video - Luxul în România Video - Luxul în România
Se spune ca maşinile abia lansate la saloanele auto aterizează direct pe străzile din România. Acesta lucru este foarte adevărat iar acest clip video demonstrează perfect potenţa financiara a unor compatrioţi. De asemenea filmul poate fi folosit ca argument într-o eventuală campanie de convingere a lui Bernie Ecclestone de mutare a cursei de la Monte Carlo în România. Pentru ca nu-i aşa, nici la cazionoul de pe circuitul monegasc nu se găsesc maşini mai valoroase ca în Romănia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.