Video - Pistă de încercări

Ford are la Silver Creek o pistă de teste menită să pună la încercare trenul de rulare al automobilelor americane dar şi al competitorilor acestora.

Video - Pistă de încercări Video - Pistă de încercări

Calea de rulare este considerată una dintre cele mai dure din lume, fiind asemănătoare ca violenţă şi duritate doar cu unele treceri peste liniile de tramvai din Bucuresti. Pista conţine 15 tipuri de găuri în asfalt, denivelări şi bucăţi sparte de ciment şi este potrivit lui Charlie Tegarden, inginerul Ford responsabil cu durabilitatea, cel mai dur test pentru maşini. Acestea intră pe porţiunea de test cu aproximativ 45 km/h, viteza maximă la care se mai poate menţine controlul maşinii.

Aşa cum se poate vedea şi în clipul video de mai sus, Ford F-150, deşi este vechi de 3 ani, se descurcă cel mai bine, fiind urmat la mică distanţă de Chevrolet Silverado. Avantajul Fordului este vizibil la partea din spate a maşinii, acolo unde Chevroletul se torsioneaza mai puternic, deschizându-se chiar şi uşa de la buşonul de combustibil. Un rezultat dezastruos este înregistrat de Toyota Tundra, modelul japonez are probeme mari cu torsionarea caroseriei, aşa cum se poate vedea şi în clipul video, bena având un joc extrem de mare comparativ cu întreaga caroserie. Mai jos puteţi viziona prestaţiile celor trei maşini în paralel.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.