Volkswagen Lupo

Atuni când eşti îndrăgostit de maşini şi de viteză eşti gata să faci orice, indiferent de costuri. Un francez maniac se încadrează perfect în această categorie.

Volkswagen Lupo Volkswagen Lupo

Micuţul bolid iese imediat în evidenţă prin jantele OZ de 18 inch şi decupajul capotei faţă realizat pentru a face loc motorului V6, montat iniţial pe Volkswagen Golf. Tânărul pasionat nu s-a mulţumit cu atât şi a dorit şi o mică doză de nebunie. A vrut să monteze o turbină dar soluţia era una prea scumpă. Aşadar, pentru a ajunge la cei 12 cilindri, a mai montat un motor V6 în partea din spate a maşinii.

Cum de această soluţie este una mai ieftină decât montarea unei turbine este un mister, însă proprietarul a fost atât de încântat de propria creaţie încât a montat un singur scaun în caroseria ranforsată pentru a se bucura de unul singur de plăcerile oferite de micul bolid. Potrivit pozelor furnizate de cei de la Caradisiac, sistemul de frânare este împrumutat direct de la Porsche, fiind pe măsura puterii dezvoltate de cele două motoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.