Volkswagen Robust - schite pe calculator

Noul pick-up face parte din planul Volkswagen de a depăşi Toyota până în 2015. Volkswagen Robust va revaliza, desigur, pick-up-ul Toyota Hilux.

Volkswagen Robust - schite pe calculator Volkswagen Robust - schite pe calculator

masini camuflate, pick-upVolkswagen va lansa pick-up-ul Robust la sfârşitul anului viitor urmând să fie comercializat începând cu 2010. Modelul va beneficia de două versiuni de tracţiune: spate şi 4x4. Pentru început noul model va fi vândut în America de Sud şi Africa iar urmând ca în funcţie de succesul dobândit pe aceste continente să intre şi pe selectele pieţe europene.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mişcarea germanilor poate părea puţin greşită dacă avem în vedere faptul că, din cauza creşterii preţurilor carburanţilor, cererea pentru pick-up-uri ce consumă foarte mult a scăzut. Însă trendul mondial nu va fi de renunţare la aceste caroserii, ci de orientare spre variante mai economice şi mai compacte. Aşa că Volkswagen va debuta în segmentul pick-up-urilor compacte economice odată cu reprofilarea constructorilor majori de "papucuri", pornind astfel cu şanse egale.

Viitorul model Volkswagen se va asambla atât în Germania cât şi în Argentina, vine în configuraţie cu două uşi sau patru uşi, iar pentru doritori este disponibilă şi transmisie integrală. De asemenea este de aşteptat ca prezenţa dieselurilor să-i ofere un puternic avantaj competitiv, începând cu anul viitor, când va avea loc lansarea modelului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.