Volkswagen Tiguan facelift ?

Volkswagen-ul Tiguan prezentat la a 7-lea International Automobile Show, din China, este un pic diferit faţă de ceea ce ştiam noi până acum. Oare de ce?

Volkswagen Tiguan facelift ? Volkswagen Tiguan facelift ?

Interior uşor modificatOficialii chinezi au fost destul de zgârciţi cu informaţiile, însă din poze ne putem da seama că vorbim de un Volkswagen Tiguan diferit faţă de variantele comercializate în Europa sau SUA. La nivelul frontal observăm o grilă schimbată şi un spoiler faţă nou.

În interior, ceasurile au fost redesante, ca de altfel şi volanul. Dacă aceasta este o versiune special modificată pentru piaţa chineză sau vorbim de un facelift real care a debutat pentru prima oară în China şi se va regăsi şi pe modelele comercializate în Europa, vom afla în curând.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.