VW Golf GTI - debut la Paris 2008!

Noua generaţie a celui mai cunoscut hot hatch din lume este inaugurată la Salonul Auto Paris 2008. Lacrimi în curtea Renault şi Peugeot?

Noul VW Golf 6 a fost deja lansat şi face furori, aşa încât Salonul Auto Paris 2008 este un bun prilej pentru a pune paie pe foc prin prezentarea versiunii hot-hatch, VW Golf GTI. Hot-hatchul beneficiază de un motor de 2.0 litri turbo FSI de 207 CP ce accelerează modelul de la 0 la 100 km/h în 7,2 secunde şi imprimă o viteză maximă de 236 km/h. O viitoare cutie de viteze DSG va îmbunătăţi şi mai mult acest cifre. Se pare că va exista şi o versiunea mai puternică, un R de 265 CP şi transmisie integrală.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.