2008 Porsche Cayenne: Techart Aerodynamic Kit I

Germanii de la Techart propun un kit de personalizare a Cayenne-ului personal în mai multe etape.

2008 Porsche Cayenne: Techart Aerodynamic Kit I 2008 Porsche Cayenne: Techart Aerodynamic Kit I
La puţin timp după prezentarea lui Magnum, Techart a lansat la Frankfurt un nou pachet estetic pentru SUV-ul de la Porsche. Acesta include un spoiler faţă schimbat în totalitate, praguri modificate şi un difuzor spate cu rol aerodinamic, continuând linia dinamică impusă de faceliftul lui Cayenne. Standard sunt oferite roţi 295/40 ZR 20 cu jante Formula I, opţional clienţii putând alege modelul Formula II, cu un diametru mai mare cu doi inch.

Pneurile ContiCrossContact UHP sunt certificate pentru o viteză maximă de 300 km/h, o performanţă perfect posibilă atunci cand se apelează iar la serviciile Techart.Ce va mări puterea motorului până la 620 CP, în acest caz clientul beneficiind şi de un tratament estetic asupra uzinei de forţă, numeroase părţi ale acesteia fiind vopsite sau schimbate cu unele din fibră de carbon. Garda la sol poate fi micşorată cu 30 de mm, în timp ce gamă de lucru a suspensiei pe aer rămăne de 110 mm. În interior Techart pune la dispoziţia clienţilor numeroase inserţii de piele, un volan nou şi sisteme multimedia complete.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.