2012 Range Rover by Kahn Design

Tunerul britanic Kahn Design şi-a pus amprenta din nou asupra lui Range Rover. Faceţi cunoştinţă cu Red Ranger!

2012 Range Rover by Kahn Design 2012 Range Rover by Kahn Design

Firma de tuning Kahn Design, cu sediul în Marea Britanie, a creat un Range Rover ce sigur va ieşi în evidenţă pe stradă şi nu doar datorită kitului exterior, ci mai ales datorită nuanţei de roşu pe care tunerul a ales-o pentru creaţia sa.

Red Range by Khan Design

Probabil de aici şi denumirea proiectului, Red Range. Chiar dacă este o culoare mai puţin obişnuită pentru un SUV premium, aceasa contrastează foarte bine cu cealaltă nuanţă folosită la exterior, negru. Kitul exterior conţine în faţă, o nouă grilă cu inserţii de fibră carbon, leduri în bară, noi guri de aerisire şi de asemenea un spoiler modificat. Pasajele roţilor au fost mărite pentru a putea acoperi noul set de jante RS600 pe 22 inch Kahn. În parea din spate observăm eleronul supradmensionat, guri de aerisire şi un nou sistem de evacuare.

Red Range by Khan Design

La interior cusăturile roşii contrastează foarte bine cu negrul predominant de pe scaune. De asemenea fibra de carbon este şi ea prezentă printre materialele ce alcătuiesc consola SUV-ului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.