592 CP pentru Mercedes-Benz C63 AMG T-Modell

Chiar dacă mulţi ar spune că cei 450 CP ai modelului Mercedes-Benz C63 AMG sunt suficienţi, Edo Competition crede că un plus de putere nu strică niciodată.

592 CP pentru Mercedes-Benz C63 AMG T-Modell 592 CP pentru Mercedes-Benz C63 AMG T-Modell

Pentru mulţi dintre noi 450 CP pe o maşină de familie cum e Mercedes-Benz C-Class T-Modell sunt arhisuficienţi, dar nu asta este părerea celor de la Edo Competition. Compania germană a prezentat un pachet de tuning menit să aducă un plus de performanţă, dar şi de agresivitate modelului din Stuttgart. Edo Competition a instalat un nou sistem de evacuare, un nou convertor catalitic, iar unitatea de comandă a motorului a primit un upgrade. Acum propulsorul V8 produce 592 CP şi un cuplu motor de 680 Nm, performanţe mai mult decât suficiente pentru o maşină de familie.

Tunerul german nu s-a oprit doar la modificările de nivel tehnic. Modelul german a fost încălţat cu jante de 19 înch echipate cu anvelope Michelin cu o lăţime de 223 mm pe faţă şi 265 mm pe puntea spate. Interiorul este garnisit cu elemente din fibră de carbon şi piele naturală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.