645 CP pentru BMW X5M de la Velos Designwerks

Autor: Dan Vache 19 oct. 2012 Tuning auto

Casa de tuning din Miami, Velos Designwerks, a pregătit pentru noul BMW X5 M o serie de upgrade-uri care nu numai că accentuează caracterul agresiv al maşinii dar îmbunătăţesc şi performanţele motorului. 

Aşadar, printr-o resoftare a propulsorului V8 de 4.4 litri, tunerul american a obţinut o creştere a puterii de la 555 CP la 645 CP, dar şi un cuplu maxim de 856 Nm, adăugându-i suplimentar 176 Nm. Acest surplus de forţă împreună cu noul sistem de evacuare Akrapovic sunt incluse în kit-ul de putere Stage 2+, kit pentru care clientul va trebui să scoată din buzunar 1.500 dolari. De asemenea, pentru a evidenţia un look racing, Velos propune şi o capotă custom made din fibră de carbon, în schimbul sumei de 2.655 dolari.

La exterior, aspectul agresiv al SUV-ului german este dat de noul spoiler faţă cu guri de ventilaţie integrate (1.800 dolari), dar şi de difuzorul de dimensiuni generoase din fibră de carbon (1.875 dolari). În completarea imaginii, vine şi kit-ul de suspensie KW, care coboară maşina cu câţiva milimetri dar care asigură şi o ţinută de drum mai sportivă.

La nivel estetic, contribuie şi jantele ADV1, care lasă să se zărească etrierele performante Brembo.

În interior, Velos Designwerks a montat un volan BMW Performance îmbrăcat în piele Alcantara, iar pentru clienţii care vor să se bucure de puterea celor 645 CP, acesta oferă şi un detector de radar marca Hardwire Valentine One.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide