ABT AS4

Ultima versiune Audi A4 nici nu şi-a făcut bine debutul pe şosele, că tunerul de casă ABT a pregătit deja elementele de personailzare, pentru cei care îşi doresc să iasă în evidenţă. Kitul exterior şi modificările mecanice subliniază caracterul sportiv al noului sedan din Ingolstadt

ABT AS4 ABT AS4

Designerii din Kempten au redesenat bările lui Audi A4 pentru un aspect mai dinamic, cea din faţă evidenţiindu-se prin prizele mari de aer, care copiază linia ascendentă a farurilor, înglobând totodată şi proiectoarele de ceaţă.

Pe lateral se remarcă pragurile mai proeminente şi inserţiile metalice, ce accentuează ideea de putere. În partea din spate ies în evidenţă cele patru evacuări, încastrate în bara redesenată pentru un look mai sportiv, fără a pierde, însă, din eleganţă.

Eleronul accentuează curbura portbagajului şi contribuie la apăsarea aerodinamică. AS4 poate fi încălţată cu două tipuri de jante AR sau BR, disponibile în dimensiunile de 18, 19 sau 20 de inchi.

Profitând de experienţa din DTM, mecanicii de la ABT au meşterit sub capota lui A4, motoarele laudându-se acum cu mai mulţi cai, decât în varianta de serie. De tratamentul special au benficiat patru propulsoare.

Noul TFSI de 1.8 litri a crescut de la 160 la 200 de cai, iar cuplul acestuia a sporit până la 310 Nm. Si aceste valori au fost atinse doar prin upgrade-ul ABT Power, cel Power S va duce puterea motorului până la 240 de cai.

Cel mai spectaculos upgrade este disponibil pentru dieselul de 3.0 litri, care ajunge la 300 de cai şi un cuplu enorm de 600 Nm, mulţumită lui Abt Power S.

Desăvârşirea comportamentului sportiv este atinsă datorită suspensiei sport ce poarta semnătura lui Christian Abt, iar situaţiile periculoase sunt evitate cu ajutorul noilor sisteme de frânare cu discuri de 345 mm diametru, sau 380 mm in varianta sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.