ABT Audi AS5

Pentru proaspătul coupe A5, cei de la ABT au pregătit un pachet destul de extravagant, cu mai multe variaţii de design, deocamdată doar pe calculator.

ABT Audi AS5 ABT Audi AS5
Este mai simplu şi mai rapid să utilizezi calculatorul pentru a-i conferi un nou look maşinii, plus că feedbackul este aproape imediat. Iar, în cazul noului Audi A5, proaspăt lansat şi în România, feedbackul nu are cum să fie decât pozitiv.

Maşina, deja impozantă şi cu o structură atletică, primeşte din partea tunerului german un tratament destul de agresiv, în două nuanţe de vopsea, astfel punându-se în evidenţă grila de mari dimensiuni, specifică deja mărcii cu patru cercuri. Spoilerele sunt redesenate, iar pe aripi au apărut fante de aerisire, care sporesc exuberanţa coupe-ului.

La nivel tehnic, inginerii oferă o cură de putere pentru TDI-ul de 3,0 litri, puterea crescând de la 240 CP la 272 CP sau chiar la 300 CP, datorită unui turbocompresor special dezvoltat de ABT. Jantele pot varia ca dimensiuni între 18" şi 20" - normal, deoarece sistemul de frânare îmbunătăţit dispune de discuri de frână cu diametrul de 380 mm.

Ultimele tuşe ale tunerului sunt reprezentate de siglele ABT, plasate în toate "punctele cardinale" ale maşinii.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.