ABT îmbracă R8, A4 şi Q7 în fibră de carbon

ABT este acum capabil să acopere o serie de modele Audi într-o folie ce imită perfect fibra de carbon.

ABT îmbracă R8, A4 şi Q7 în fibră de carbon ABT îmbracă R8, A4 şi Q7 în fibră de carbon

Culorile mate sunt preferate de mulţi tuneri, fiind un element de exclusivitate, ca de asemenea şi fibra de carbon. Iar când le foloseşti pe ambele, cu siguranţă vei ajunge să fii remarcat. ABT prezintă o folie mată de culoare neagră, ce poate fi aplicată pe SUV-ul Q7, iar pentru o sumă generoasă de bani, aceasta poate imita chiar şi fibra de carbon.

Disponibilă pentru modelele AS4, AS7 şi R8 ABT, folia poate fi montată şi direct pe modelele de serie A4, Q7 şi R8, acoperind toată maşina. "Atunci când maşina este acoperită în totalitate cu folia ce imită fibra de carbon, aceasta pare mai agresivă şi mai dinamică" a declarat Hans Jurgen, director la ABT Sportsline.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.