ABT se pregăteşte de Essen Motor Show

ABT Power este sloganul tunerului pentru salonul de tuning de la Essen. Vedetele ABT la Essen vor fi Beetle, Audi AS6 şi R8. Salonul de la Essen îşi deschide porţile în 26 noiembrie.

ABT se pregăteşte de Essen Motor Show ABT se pregăteşte de Essen Motor Show

ABT anul acesta la Essen Motor Show doreşte să demonstreze că sloganul companiei este perfect acoperit de produsele sale - "From the race track to the road.". Cel mai exotic model prezentat de ABT va fi categoric ABT R8 GT S, un model care este inspirat de ABT R8 GT R. Aşadar puteţi admira un altfel de R8 Spyder, unul care livrează 620 CP, căluţi ascunşi sub o caroserie care a beneficiat de o cură importantă de reducere a greutăţii prin utilizarea fibrei de carbon.

Anul acesta ABT a prezentat propria interpretare a lui A6, la Essen va prezenta în premieră mondială versiunea ABT AS6 a lui A6, o versiune ceva mai dramatică din toate punctele de vedere. Dar probabil vedeta standului tunerului german va fi Beetle, o interpretare modernă a lui Herbie. Pentru simpatica buburuză ABT propune un program interesant pentru gama de propulsoare. 1.2 TSI ajunge de la 105 CP la 140 CP, 1.4 TSI de la 140 CP ajunge la 210 CP, în timp ce 2.0 TSI de la 200 CP va livra 230/ 240 CP. Versiunile diesel evoluează şi ele, 1.6 TDI de la 105 CP ajunge la 125 CP, 2.0 TDI de la 140 CP ajunge la 170 CP. Pentru A6 sunt disponibile în acest moment pachete de mărire a puterii motorului pentru 3.0 TDI care de la 245 CP şi 500 Nm ajunge la 300 CP şi 580 Nm, iar 3.0 TFSI care de la 300 CP şi 440 Nm ajunge la 420 CP şi 540 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.