AC Schnitzer MINI Cooper S

AC Schnitzer s-a ocupat de prepararea noii generaţii Mini, aplicandu-i pentru început un kit estetic urmând ca în viitor să-şi pună amprenta şi pe propulsor.

AC Schnitzer MINI Cooper S AC Schnitzer MINI Cooper S

Tunerul german s-a concentrat în special în personalizarea excesiva a noului model, acesta beneficiind acum de spoilere noi, aripi modificate, un sistem de evacuare cu un design dar mai ales cu un sunet plăcut şi stickere personalizate. Două tipuri de jante sunt disponibile, unele bicolore Mi2 de 18 inch şi clasicele Mi1 de 17 inch. De asemenea la interior clienţii Mini vor putea beneficia de o multitudine de accesorii, marca AC Schnitzer evident. În viitor tunerul se va ocupa şi de propulsorul de 1,6 litri turbo, urmând să crească puterea actuală de 170 CP până la o valoare în jurul numărului 200.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.