Acces Evolution îi dă un look agresiv lui Infiniti G37

Credeaţi că Infiniti G37 e doar o berlină premium destinată oamenilor de afaceri serioşi? Uite că Access Evolution ne demonstrează că poate fi o adevărată panteră.

Acces Evolution îi dă un look agresiv lui Infiniti G37 Acces Evolution îi dă un look agresiv lui Infiniti G37

Nu vedem prea multe modele Infiniti G37 printre atâtea BMWSeria 5 sau Mercedes Clasa E. Dar această maşină,preparată de japonezii de la Access Evolution, va fi imediatremarcată de oricine.

Infiniti G37 este finisat in negru mat de cei de la Access Evolution

În primul rând, vorbim de o caroserie finisată în negrumat, care renunţă la orice element cromat, ceea cediferenţiază din start această maşină de orice alt model InfinitiG37. Pentru "doar" 639 euro puteţi adopta o grilă frontală fărăsigla Infiniti - aşa îi veţi putea pune în încurcătură pemajoritatea oamenilor cu întrebarea "ştii ce maşină este?"

Pachetul "Exclusive Sport Line" mai presupune adoptarea unuisplitter din fibră de carbon pentru spoilerul frontal (928euro), precum şi a unui mic eleron pe capota portbagajului(488 euro). Şi cam atât, deşi ne-am fi aşteptat lamai multe accesorii aerodinamice.

Cireasa de pe tort o reprezinta jantele Forgiatto si etrierele vopsite in verde crud

Însă adevărata "garnitură" o reprezintă roţile. Avem parte denişte jante Forgiatto GTR, cu un design foarteagresiv, spiţele subţiri, cu un look high-tech, lăsând lavedere discurile de frână de dimensiuni generoase, cu un diametrude 355 mm în faţă, respectiv 320 mm în spate (nu se specificădimensiunea jantelor, dar e clar că este depăşită valoare de 20inch).

Mai spectaculoase decât discurile de frână sunt, cu siguranţă,etrierele (cu 4 pistonaşe în faţă, respectiv cu 2 pistonaşeîn spate). Cu atât mai mult cu cât sunt vopsite într-un verdeţipător, care, cel mai probabil, îi va da pe spate pefanii Need For Speed. Pe restul ne va da pe spate preţul de 2.490euro, valabil doar pentru kit-ul de frânare, nu şi pentrujante...

CÂT DE COOL VI SE PAREACEST INFINITI G37?

Putine accesorii pentru acest Infiniti G37: splitter si eleron din fibra de carbon