Acces Evolution îi dă un look agresiv lui Infiniti G37

Credeaţi că Infiniti G37 e doar o berlină premium destinată oamenilor de afaceri serioşi? Uite că Access Evolution ne demonstrează că poate fi o adevărată panteră.

Acces Evolution îi dă un look agresiv lui Infiniti G37 Acces Evolution îi dă un look agresiv lui Infiniti G37

Nu vedem prea multe modele Infiniti G37 printre atâtea BMW Seria 5 sau Mercedes Clasa E. Dar această maşină, preparată de japonezii de la Access Evolution, va fi imediat remarcată de oricine.

Infiniti G37 este finisat in negru mat de cei de la Access Evolution

În primul rând, vorbim de o caroserie finisată în negru mat, care renunţă la orice element cromat, ceea ce diferenţiază din start această maşină de orice alt model Infiniti G37. Pentru "doar" 639 euro puteţi adopta o grilă frontală fără sigla Infiniti - aşa îi veţi putea pune în încurcătură pe majoritatea oamenilor cu întrebarea "ştii ce maşină este?"

Pachetul "Exclusive Sport Line" mai presupune adoptarea unui splitter din fibră de carbon pentru spoilerul frontal (928 euro), precum şi a unui mic eleron pe capota portbagajului (488 euro). Şi cam atât, deşi ne-am fi aşteptat la mai multe accesorii aerodinamice.

Cireasa de pe tort o reprezinta jantele Forgiatto si etrierele vopsite in verde crud

Însă adevărata "garnitură" o reprezintă roţile. Avem parte de nişte jante Forgiatto GTR, cu un design foarte agresiv, spiţele subţiri, cu un look high-tech, lăsând la vedere discurile de frână de dimensiuni generoase, cu un diametru de 355 mm în faţă, respectiv 320 mm în spate (nu se specifică dimensiunea jantelor, dar e clar că este depăşită valoare de 20 inch).

Mai spectaculoase decât discurile de frână sunt, cu siguranţă, etrierele (cu 4 pistonaşe în faţă, respectiv cu 2 pistonaşe în spate). Cu atât mai mult cu cât sunt vopsite într-un verde ţipător, care, cel mai probabil, îi va da pe spate pe fanii Need For Speed. Pe restul ne va da pe spate preţul de 2.490 euro, valabil doar pentru kit-ul de frânare, nu şi pentru jante...

CÂT DE COOL VI SE PARE ACEST INFINITI G37?

Putine accesorii pentru acest Infiniti G37: splitter si eleron din fibra de carbon

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.