Acum şi în versiune cu 2 uşi: BMW X6 by Armortech

Probabil mulţi şi-au pus întrebarea cum ar arăta BMW X6 dacă ar avea doar două uşi. Iar Armortech ne oferă, în sfârşit, răspunsul!

Acum şi în versiune cu 2 uşi: BMW X6 by Armortech Acum şi în versiune cu 2 uşi: BMW X6 by Armortech

Ruşilor le plac maşinile tari, iar pentru BMW X6 se pare că au făcut o pasiune specială.După ce tunerul Met-R ne-a gratulat cu un X6 Interceptor foarte agresiv, iată căArmortech le va împlini visul celor care voiau un adevăratcoupe SUV, eliminând portierele din spate ale lui X6.

Armortech a transformat BMW X6 intr-un SAV Coupe, prin eliminarea usilor spate

Cine crede că e vorba de o modificare minoră, se înşeală,deoarece Armortech a avut parte de o misiune dificilă. Astfel,montantul central a fost mutat mai în spate cu 250mm, ceea ce a însemnat şi mici modificări sau ranforsăristructurale.

De asemenea, al treilea geam lateral (devenit acum al doilea) afost modificat total, fiind acum mai lung cu 200 mm. Interesantfaptul că, iniţial, s-a pornit de la ideea unei portiere cu montantîn culoarea caroseriei, dar în final s-a preferat păstrareastilului geamului fără ramă, montantul fiind ascuns subgeamul portierei.

BMW X6 Coupe adopta praguri laterale mari, dar poate fi echipat si cu alte accesorii

Pentru ca acest X6 Coupe să nu pară prea... golaş, Armortech aadăugat nişte praguri laterale mari, cu fante de aerisirepentru frânele spate, dar şi de evacuare a călduriimotorului, pe aripile faţă.

În rest, exteriorul nu este altfel modificat, dartunerul are în plan diverse accesoriiaerodinamice. De altfel, cei care vor un X6 Coupe cuadevărat potent, pot apela la un sistem de suspensii setat maisportiv, o evacuare modificată, un sistem de frânare de mareperformanţă sau diverse etape de upgrade pentru motoare.

BMW X6 Coupe are acum scaune fata cu spatarul inclinabil, pentru un acces facil in spate

În interior, principala modificare constă în adoptarea unorscaune faţă modificate, stpătarul putându-seînclina pentru a permite accesul la locurile din spate. Nulipsesc diversele propuneri pentru tapiţerii din piele sauornamente interioare.

Să vedem dacă această propunere le va da ideibavarezilor pentru o versiune coupe a urmaşului lui X6sau, de ce nu, pentru frăţiorul acestuia, BMW X4. Până atunci, voi ce credeţi?

VĂ PLACE BMW X6 COUPE byARMORTECH?