Acum şi în versiune cu 2 uşi: BMW X6 by Armortech

Probabil mulţi şi-au pus întrebarea cum ar arăta BMW X6 dacă ar avea doar două uşi. Iar Armortech ne oferă, în sfârşit, răspunsul!

Acum şi în versiune cu 2 uşi: BMW X6 by Armortech Acum şi în versiune cu 2 uşi: BMW X6 by Armortech

Ruşilor le plac maşinile tari, iar pentru BMW X6 se pare că au făcut o pasiune specială. După ce tunerul Met-R ne-a gratulat cu un X6 Interceptor foarte agresiv, iată că Armortech le va împlini visul celor care voiau un adevărat coupe SUV, eliminând portierele din spate ale lui X6.

Armortech a transformat BMW X6 intr-un SAV Coupe, prin eliminarea usilor spate

Cine crede că e vorba de o modificare minoră, se înşeală, deoarece Armortech a avut parte de o misiune dificilă. Astfel, montantul central a fost mutat mai în spate cu 250 mm, ceea ce a însemnat şi mici modificări sau ranforsări structurale.

De asemenea, al treilea geam lateral (devenit acum al doilea) a fost modificat total, fiind acum mai lung cu 200 mm. Interesant faptul că, iniţial, s-a pornit de la ideea unei portiere cu montant în culoarea caroseriei, dar în final s-a preferat păstrarea stilului geamului fără ramă, montantul fiind ascuns sub geamul portierei.

BMW X6 Coupe adopta praguri laterale mari, dar poate fi echipat si cu alte accesorii

Pentru ca acest X6 Coupe să nu pară prea... golaş, Armortech a adăugat nişte praguri laterale mari, cu fante de aerisire pentru frânele spate, dar şi de evacuare a căldurii motorului, pe aripile faţă.

În rest, exteriorul nu este altfel modificat, dar tunerul are în plan diverse accesorii aerodinamice. De altfel, cei care vor un X6 Coupe cu adevărat potent, pot apela la un sistem de suspensii setat mai sportiv, o evacuare modificată, un sistem de frânare de mare performanţă sau diverse etape de upgrade pentru motoare.

BMW X6 Coupe are acum scaune fata cu spatarul inclinabil, pentru un acces facil in spate

În interior, principala modificare constă în adoptarea unor scaune faţă modificate, stpătarul putându-se înclina pentru a permite accesul la locurile din spate. Nu lipsesc diversele propuneri pentru tapiţerii din piele sau ornamente interioare.

Să vedem dacă această propunere le va da idei bavarezilor pentru o versiune coupe a urmaşului lui X6 sau, de ce nu, pentru frăţiorul acestuia, BMW X4. Până atunci, voi ce credeţi?

VĂ PLACE BMW X6 COUPE by ARMORTECH?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.