Alfa Romeo GTV Evoluzione by Racer X Design

XLR-8 Motor Show are loc anual pe insula Malta, fără a face mare vâlvă. Anul acesta, însă, s-a evidenţiat clar un model exuberant Alfa Romeo.

Alfa Romeo GTV Evoluzione by Racer X Design Alfa Romeo GTV Evoluzione by Racer X Design
Ceea ce vedeţi în poze nu este un concept al casei italiene, ci este un remake al unui model de acum aproape 30 de ani. Denumit GTV Evoluzione, proiectul se bazează pe un model Alfa Romeo GTV din 1979, pe care tunerul Racer X Design l-a modificat ca la carte.

Conceptul are o lăţime impresionantă, faţă de modelul originar ecartamentul fiind mai mare cu 20 cm în faţă şi 23 cm în spate. Kitul exterior este, practic, o nouă caroserie, fiind din metal, nu din fibră de sticlă. Motorul este un V6 de 3,0 litri modern, iar sistemul de frânare provine de la Brembo, beneficiind de discuri de 300 mm, în timp ce suspensiile au fost regândite de la zero. Jantele din aliaj sunt create special pentru acest concept. Munca studioului de tuning nu a trecut neobservată, GTV Evoluzione primind premiul "Best Modified Classic" la ediţia din acest an a salonului maltez de tuning. Sperăm că designerii Alfa Romeo nu vor rămâne impasibili.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.