Aniversare TECHART

Timp de 20 de ani, firma germană de tuning Techart a dat frâu liber imaginaţiei pentru a crea cele mai exclusiviste modele Porsche, totul realizându-se manual.

Aniversare TECHART Aniversare TECHART
Pe 2 aprilie 1987, Thomas Behringer şi Matthias Krauß au pus bazele firmei de tuning Techart, care în scurt timp devenea o firma individualistă.

Dacă la începuturile sale Techart se ocupa cu modificarea interorului pentru modele Porsche, Mercedes-Benz şi BMW, doar după doi ani de existenţă tunerul avea să se specializeze pe Porsche. Modificările aduse modelelor Porsche nu se opreau doar la interior, cei de la Techart inervenind ;i asupra motoarelor şi caroseriilor, chiar construind unele noi. Cel mai de succes model al lor este Techart Magnum, propulsat de un motor de 600 CP şi atingând o viteză maximă de aproximativ 300 km/h. Tunerul se mai poate lăuda şi cu cele peste 400 de SUV-uri livrate clienţilor, maşini care au la bază Porsche Cayenne.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.