Anjuny decorează un smart ForTwo cu cristale Swarowski

Şi acum, o veste bună pentru cei cărora nu le pasă de criză: Anjuny a creat, pentru milionarii excentrici din China, un smart ForTwo "tapetat" cu cristale Swarowski. E cineva interesat?

Anjuny decorează un smart ForTwo cu cristale Swarowski Anjuny decorează un smart ForTwo cu cristale Swarowski

smart garnisit cu SwarowskiCea mai mică maşină de fiţe dinlume a fost luată în colimator de specialistul în bijuteriiAnjuny. Care s-a gândit să îi facă pemilionarii chinezi să se minuneze, "îmbrăcând" un model smart ForTwo cu peste 280.000 de cristaleSwarowski - ceea ce înseamnă mult mai puţin decât modelul Mini garnisit cu un milion de astfel decristale.

Maşina arată, într-adevăr, "flashy", fiecare centimetru pătratal caroseriei fiind acoperit cu cristale, procesul necesitând miide ore. Însă cristalele Swarowski nu se găsesc doar la exterior, cişi interiorul este garnisit cu ele, ce-i drept, într-o cantitatemai redusă. Volanul, oglinda centrală sau mânerele uşilorbeneficiază de acest tratament, care pune oarecum în inferioritaterestul habitaclului, cu plastice negre.

Nu însă şi scaunele, cu o tapiţerie specială din piele şi cu oformă care aminteşte de fotoliile prezidenţiale (de remarcatperniţa pentru gât, de la baza tetierei, un detaliu care va fiapreciat de domnişoarele cu mulţi bani şi ifose...

Preţul maşinii: necomunicat. Dar, sincer, chiar mai conteazăacest detaliu?