Anjuny decorează un smart ForTwo cu cristale Swarowski

Şi acum, o veste bună pentru cei cărora nu le pasă de criză: Anjuny a creat, pentru milionarii excentrici din China, un smart ForTwo "tapetat" cu cristale Swarowski. E cineva interesat?

Anjuny decorează un smart ForTwo cu cristale Swarowski Anjuny decorează un smart ForTwo cu cristale Swarowski

smart garnisit cu SwarowskiCea mai mică maşină de fiţe din lume a fost luată în colimator de specialistul în bijuterii Anjuny. Care s-a gândit să îi facă pe milionarii chinezi să se minuneze, "îmbrăcând" un model smart ForTwo cu peste 280.000 de cristale Swarowski - ceea ce înseamnă mult mai puţin decât modelul Mini garnisit cu un milion de astfel de cristale.

Maşina arată, într-adevăr, "flashy", fiecare centimetru pătrat al caroseriei fiind acoperit cu cristale, procesul necesitând mii de ore. Însă cristalele Swarowski nu se găsesc doar la exterior, ci şi interiorul este garnisit cu ele, ce-i drept, într-o cantitate mai redusă. Volanul, oglinda centrală sau mânerele uşilor beneficiază de acest tratament, care pune oarecum în inferioritate restul habitaclului, cu plastice negre.

Nu însă şi scaunele, cu o tapiţerie specială din piele şi cu o formă care aminteşte de fotoliile prezidenţiale (de remarcat perniţa pentru gât, de la baza tetierei, un detaliu care va fi apreciat de domnişoarele cu mulţi bani şi ifose...

Preţul maşinii: necomunicat. Dar, sincer, chiar mai contează acest detaliu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.