Arden Range Rover AR7 Highlander

Arden ne arată că tuningul pentru Ranger Rover poate fi făcut şi fără exces de bling, astfel încăt caracterul gentilom al SUV-ului britanic să nu fie înlocuit cu atitudinea de cartier.

Arden Range Rover AR7 Highlander Arden Range Rover AR7 Highlander
Arden Range Rover AR7 Highlander - impozant dar nu opulentArden subliniază prin acest proces de personalizare caracterul matur şi elegant al lui Range Rover. Astfel componentele aerodinamice sunt modelate având ca punct de pornire tocmai elementele originale, rezultând astfel un design firesc şi natural cu tente de deja-vu pentru proprietarii de Range Rover. Singurele detalii care nu par din acelasşi tablou sunt LED-urile inserate în spoilerul frontal, ce delimitează prizele de aer.

Pentru a delimita aspectul puternic şi matur, bosajele roţilor sunt mai proeminente, asortându-se cu pragurile şi barele de protecţie generoase. Deşi ne-am aştepta la mult crom şi spinnere, roţile nu sunt aşa de ostentative, continuând în nota mai sobră specifică modelului, dar nu se face rabat la dimensiune având diametrul de 22 sau 23 de inchi. Evacuările au, de asemenea, un aspect special, artificiul cu inserţia mediană fiind folosit pentru a masca masivitatea lor. Interiorul păstrează nota elegantă, putând fi personalizat cu o gamă extinsă de materiale de la lemn, până la aluminiu şi crom.

De maturitate şi îndemânare va avea nevoie şi cel de la volan, cei 520 de cai, obţinuţi din propulsorul V8 de 4.5 litri supralimentat fiind destul de nărăvaşi încât să propulseze modelul până la 100 km/h în 6,5 secunde. Pentru ca mastodontul să nu se transforme însă într-un morman de fiare, sistemul de frânare este formată din discuri perforate, etrieri cu şase pistonaşe pe faţă, repspectiv patru pe spate.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.