Aston Martin DB7 by Alchemist

Alchemist, parcă sună cunoscut, nu-i aşa? Are legătura cu aurul, nu?

Aston Martin DB7 by Alchemist Aston Martin DB7 by Alchemist

Spoilerele din plastic nu sunt auriteEvident că sună cunoscut, doar v-am prezentat-o în vară, drept firma care acoperă plafoanele maşinilor în aur. Doar plafoanele, pentru că o maşina întreagă ar fi fost prea scumpă. Dar acum cei de la Alchemist nu mai cred asta. Şi au realizat un Aston Martin DB7 acoperit aproape în întregime în aur.

Şi au mai adăugat şi câteva diamante. Iar asta poate să însemne o investiţie foarte bună, mai ales în timpul unei crize financiare. Costul unei asemenea maşini acoperite în aur şi folie de platină nu este cunoscut, dar cine doreşte să vada maşina pe viu poate să-şi cumpere un bilet la The Prestige and Performance Motor Show din Londra.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.