Audi A3 Sporback by JMS

JMS a pregătit pentru Audi A3 un pachet estetic foarte agresiv. Păcat că nu este dublat şi de o serie de modificări tehnice pe măsură.

Audi A3 Sporback by JMS Audi A3 Sporback by JMS

Tunerul german ne propune un kit estetic denumit Racelook Exclusiv, foarte agresiv, care schimbă aproape în totalitate modul în care se prezintă umilul Audi A3. Şi pentru a şterge de tot orice latura familială a hatch-ului german, JMS montează şi o suspensie ce coboară modelul cu 55 de mm în faţă şi 45 de mm în spate.

Tabloul este completat de un spoiler faţă cu imense guri de aerisire, un eleron spate, praguri late şi un spoiler spate mai agresiv. Dar cel mai agresiv lucru din acest kit este chiar preţul lui: 5700 de euro. O bagatelă.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.