Audi A4 by H&R

Noul Audi A4 a fost modificat de specialistul german în suspensii H&R, ceea ce oferă maşinii un aer şi mai sportiv faţă de varianta de uzină.

Audi A4 by H&R Audi A4 by H&R
Îmbunătăţirea imaginii sportive a noului Audi A4 rezultă prin utilizarea de către cei de la H&R a unui kit de suspensii care reduce garda la sol cu 35 de mm. Prin utilizarea acestei suspensii s-au mărit şi performanţele dinamice, prin coborârea centrului de greutate a maşinii şi creşterea rigidităţii, ceea ce duce la o stabilitate mai bună.

Cei de la H&R au pregătit un kit asemănător şi pentru pachetul S-Line al maşinii germane, în acest caz garda la sol fiind redusă cu aproape 25 de mm faţă de modelul de serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.