Audi A5 by B&B

Unui coupe sobru care ţine la etichetă, cum este Audi A5, nu i se potriveşte decât un tuning conservator şi elegant, fără exces de sportivitate sau "pseudoelemente" aerodinamice, aşa cum o demonstrează tunerul german B&B.

Audi A5 by B&B Audi A5 by B&B
Audi A5 by B&BTunerul german B&B nu s-a pierdut în detalii atunci când a demarat personalizarea coupeului Audi A5 şi a început corect de la motor, lăsându-i pe alţii să îşi bată capul cu excentrictăţi vizuale. Pentru a îşi dovedi iscusinţa mecanică, germanii au ales ca material de experimente cele două vârfuri de gamă, 3.0 TDI şi 4.2 FSi V8.

În cazul motorului diesel, puterea "stoarsă" în cele două stadii este de 300 CP respectiv 325 CP.  Iar pentru benzinarul V8, disponibil pe versiunea S5, puterea a fost urcată la 400 CP, de la 354 CP cât reprezintă standardul constructiv. Cu acest propulsor Audi S5 coboară sub 5 secunde la sprintul spre 100 km/h şi urcă la 283 km/h viteză maximă, neconstrâns de limitatorul electronic.

Modificările mecanice includ  folosirea unei suspensii sport, menite să coboare garda cu 40 mm şi a unor jante pe 20 inchi încălţate cu pneuri 255/30-20. Evacuarea dublă, în genul RS, reprezintă un alt ingredient folosit în procesul de tuning de către B&B.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.