Audi R8 PPI Razor GTR

160 CP în plus şi 250 kg în minus la Audi R8 sună chiar bine nu? Ei bine, aceste cifre se regăsesc pe modelul special preparat de PPI Automotive Design şi denumit Razor GTR.

Audi R8 PPI Razor GTR Audi R8 PPI Razor GTR

PPI Auotomotive Design, un tuner nu foarte cunoscut, va prezenta la Salonul de la Essen PPI Razor GTR, un exponat care duce modelul Audi R8 pe noi culmi ale performanţei. Scopul acestui proiect este de a îmbunătăţi aerodinamica şi raportul putere pe greutate al supercarului din Ingolstadt. Astfel germanii de la PPI Automotive Design au reuşit să uşureze R8-ul de 250 kg şi să îi crească puterea la 580 CP.

Rezultatul pe stradă va fi o acceleraţie de 3,7 secunde până la 100 km/h şi o viteză maximă de 332 km/h. Asta înseamnă practic o îmbunătăţire a demarajului până la prima sută de kilometri de aproape o secundă şi o creştere a vitezei de top cu 31 de kilometri pe oră.

În afară de progresele tehnologice Razor GTR, după cum îi spune şi numele se prezintă cu un kit aerodinamic şi noi elemente de caroserie care îi oferă modelului un aspect foarte tăios. De asemenea, pentru a facilita apăsarea aerodinamică, Razor GTR primeşte un eleron gigant şi o suspensie hidraulică adjustabilă. Sistemul de frânare va fi unul de înaltă performanţă, care poate fi identificat prin etrierii portocalii. Portocaliul va fi prezent şi la interior sub forma cusătorilor şi accentelor de pe noua tapiţerie din piele Onyx Nubuck.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.