Audi R8 tunat de Rieger

Rieger face parte dintre acei tuneri care nu transformă o maşină într-o bestie kitsch. Lucru valabil şi pentru ultima lor creaţie, Audi R8, care dă dovadă de bun gust.

Audi R8 tunat de Rieger Audi R8 tunat de Rieger

Audi R8 by RiegerLa nivel estetic, Audi R8 tunat de Rieger beneficiază de accesorii aerodinamice care nu ies aşa de mult în evidenţă, fiind gândite în primul rând din raţiuni tehnice. Spoilerul frontal primeşte o baghetă profilată, cu două mici fante de aerisire, iar în spate difuzorul este modificat, dar discret, fără a se evidenţia.

Cei care vor un look mai sportiv pot apela la un eleron serios, acesta înlocuind micul eleron care se ridică automat la viteze mari. Din lateral se remarcă pragurile proeminente, cu fante de aerisire, dar şi cele două tipuri de jante oferite, unele cu un look high-tech, altele din trei bucăţi, negre, cu 10 spiţe şi lăsând la vedere discurile ceramice de frână. Jantele sunt de 20 sau de 21 inch, în funcţie de gusturi, în timp ce suspensia ajustabilă coboară garda la sol câţiva centimetri.

Rieger mai oferă o serie de detalii interioare personalizate, astfel încât amatorii să nu mai aibă complexe faţă de un Audi R8 V10. Totuşi, la nivelul motorizării tunerul german nu a intervenit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.