Audi R8 Valkyrie tunat de SR Auto

Pe baza supercarului Audi R8 au apărut foarte multe propuneri de tuning, mai mult sau mai puţin reuşite. Exemplul de faţă atrage atenţia cel puţin datorită numelui: Audi R8 Valkyrie, tunat de SR Auto.

Audi R8 Valkyrie tunat de SR Auto Audi R8 Valkyrie tunat de SR Auto

Audi R8 ValkyrieProbabil unii aţi văzut filmul "Valkyrie", cu Tom Cruise, despre un complot eşuat împotriva lui Hitler. Ei bine, personajului interpretat de Tom Cruise i-ar fi stat foarte bine în acest Audi R8 Valkyrie, cu peticul negru pe ochi precum piraţii.

Şi asta deoarece creaţia celor de la SR Auto arată foarte războinică, denumirea Valkyrie potrivindu-i-se de minune. Este pur şi simplu o bestie neagră care promite să "mănânce" orice alt bolid pe Autobahn.

Totuşi, în afară de exteriorul vopsit în negru mat, prea puţine lucruri fac din R8 Valkyrie o maşină cu adevărat remarcabilă. Bolidul beneficiază de un kit exterior de origine PPI Razor, cu elemente din fibră de carbon: splitter frontal, praguri laterale, difuzor spate şi fante suplmentare de aer faţă şi spate, dar toate acestea se observă destul de greu la o privire fugară.

Negru, negru, negruMai repede se evidenţiată etrierele vopsite în roşu şi discurile mari de frână, care se văd foarte bine printre spiţele jantelor racing de 20", de tipul Advance One ADV7.1, vopsite de asemenea în negru, dar în combinaţie: negru mat pentru spiţe şi negru glossy pentru marginea exterioară.

Interiorul mizează tot pe atmosfera "dark", cu tapiţerie neagră din piele, garnisită cu o cusătură roşie, foarte vizibilă. Pe lângă inserţiile din aluminiu, R8 Valkyrie beneficiază de un program de personalizare cu inserţii din fibră de carbon, pentru ca să te simţi cât mai pregătit de confruntare.

Şi cam atât. Pentru modificări tehnice şi un upgrade de putere, pe măsura denumirii Valkyrie, cei interesaţi trebuie să apeleze la alt tuner. Pentru SR Auto, Audi R8 Valkyrie e doar o chestiune de look şi atitudine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.