Audi R8 Valkyrie tunat de SR Auto

Pe baza supercarului Audi R8 au apărut foarte multe propuneri de tuning, mai mult sau mai puţin reuşite. Exemplul de faţă atrage atenţia cel puţin datorită numelui: Audi R8 Valkyrie, tunat de SR Auto.

Audi R8 Valkyrie tunat de SR Auto Audi R8 Valkyrie tunat de SR Auto

Audi R8 ValkyrieProbabil unii aţi văzut filmul "Valkyrie", cu Tom Cruise, despre uncomplot eşuat împotriva lui Hitler. Ei bine, personajuluiinterpretat de Tom Cruise i-ar fi stat foarte bine în acestAudi R8 Valkyrie, cu peticul negru pe ochi precumpiraţii.

Şi asta deoarece creaţia celor de la SR Auto arată foarterăzboinică, denumirea Valkyrie potrivindu-i-se de minune. Este purşi simplu o bestie neagră care promite să "mănânce" orice alt bolidpe Autobahn.

Totuşi, în afară de exteriorul vopsit în negru mat, prea puţinelucruri fac din R8 Valkyrie o maşină cu adevărat remarcabilă.Bolidul beneficiază de un kit exterior de origine PPIRazor, cu elemente din fibră de carbon: splitter frontal,praguri laterale, difuzor spate şi fante suplmentare de aer faţă şispate, dar toate acestea se observă destul de greu la o privirefugară.

Negru, negru, negruMai repede se evidenţiată etrierelevopsite în roşu şi discurile mari de frână, care se văd foarte bineprintre spiţele jantelor racing de 20", de tipul AdvanceOne ADV7.1, vopsite de asemenea în negru, dar încombinaţie: negru mat pentru spiţe şi negru glossy pentru margineaexterioară.

Interiorul mizează tot pe atmosfera "dark", cu tapiţerieneagră din piele, garnisită cu o cusătură roşie, foartevizibilă. Pe lângă inserţiile din aluminiu, R8 Valkyriebeneficiază de un program de personalizare cu inserţii din fibră decarbon, pentru ca să te simţi cât mai pregătit de confruntare.

Şi cam atât. Pentru modificări tehnice şi un upgrade de putere,pe măsura denumirii Valkyrie, cei interesaţi trebuie să apeleze laalt tuner. Pentru SR Auto, Audi R8 Valkyrie e doar ochestiune de look şi atitudine.