Audi R8 Vibe Audio

Pentru mulţi, Audi R8 este superpotent, aşa încât bricolarea pentru creşterea performanţelor nu prea îşi are sensul. Decât dacă vorbim de performanţele în materie de sound.

Proiectul celor de la Vibe Audio a fost prezentat la Salonul de tuning de la Paris şi dispune de adaptarea unei mini-uzine de sound în habitaclul lui Audi R8, în spatele scaunelor fiind plasate difuzoare de mari dimensiuni. Pentru că acest Audi R8 nu prea are cum să te atragă din prima, Vibe Audio a preferat cuplarea maşinii cu un fotomodel... însă doar pentru şedinţa foto, nu ca dotare opţională!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.