Audi RS6 R Avant by MTM

Autor: Cosmin Iordache 01 aug. 2008 Tuning auto

Audi RS6 R MTM - bolidul de familieAudi RS6 este cu siguranţă cel mai practic automobil cu valenţe de supercar. Cei de la Motoren Technik Mayer, MTM pe scurt, i-au dus însă latura sportivă la extrem, reuşind să scoată o adevărată rachetă cu locuri adecvate pentru ocupanţi şi chiar un portbagaj foarte încăpător.  În standard super-avantul de la Audi dezvoltă 572 CP, dar printr-o reprogramare simplă a unităţii ECU, tunerul german a reuşit să împingă curba de putere până la 656 CP, disponibili la 6,200 rpm. Cuplul este, de asemenea, impresionant: 785 Nm. 

Cu asemenea specificaţii acceleraţia este fulminantă: 3,9 secunde necesare pentru a duce acul vitezometrului  în dreptul notaţiei 100 km/h.  Viteza maximă poate fi configurată de tuner la 279, 290 sau 310 km/h.

Audi RS6 MTM -  forţa discretă Mai mult de atât, prin modificarea evacuării şi montarea unui filtru sport, încă 46 de cai sunt adăugaţi la cei 656, rezultând un total impresionant de 702 CP.  Cu asemnea performanţe cei de la MTM nu şi-au pierdut prea mult timp cu ambalajul poleit, oferind doar prelungiri  din fibră de carbon pentru spoilere şi praguri şi un difuzor de aer posterior. Jantele pe 21 de inchi MTM bimoto sunt singurele care ies în evidenţă, ascunzând etrierii şi discurile special  create.

Preţul pentru modificările de natură electronică este de 3.999 euro, modificarea evacuării şi a filtrului duc nota de plată la 9.550 de euro, iar tratamentul complet, incluzând modificările estetice, scoate din buzunarul clientului 15.550 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide