Audi S3 by ABT Sportsline

După ce şi-au arătat măiestria pe maşinile VW, cei de la ABT Sportsline au trecut la Audi, crescându-i puterea lui S3 la 310 CP, dintr-un turbo de numai 2,0 litri.

Audi S3 by ABT Sportsline Audi S3 by ABT Sportsline

Din punct de vedere dinamic, Audi S3 este cel mai rapid din familia A3. Cuplul de 420 Nm şi acceleraţia de 5,4 secunde de la 0 la 100 km/h îl fac pe şoferul maşinii să fie împins adânc în scaun.

Cu doar 45 CP în plus faţă de puterea iniţială, Audi S3 ABT ajunge la o valoare de 310 CP, viteza maximă fiind limitată la 258 km/h. Printre “operaţiile” făcute de cei de la ABT, s-au numărat şi suspensiile, cu setări care beneficiază de experienţa din DTM a pilotului Christian Abt. Sistemul de evacuare, suferind şi el modificări, vine cu un look puternic şi agresiv, fiind responsabil pentru sunetul tipic. Nu în ultimul rând, trebuie remarcat setul personalizat de jante ABT AR, de 19".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.