Audi TT-S by B&B

Tunerul german B&B şi-a îndreptat atenţia asupra celei mai puternice versiuni Audi TT-S, aducându-i pe lângă bodykit-ul de R8 şi trei upgrade-uri de putere.

Audi TT-S by B&B Audi TT-S by B&B

Pe lângă look-ul de R8 şi vopseaua exclusivistă, Audi TT-S by B&B beneficiază în plus de trei upgrade-uri de putere ale propulsorului care, în varianta de serie dezvoltă 272 CP.

Primul upgrade ridică puterea totală a propulsorului la 306 CP, următorul nivel măreşte puterea la 324 CP, iar upgrade-ul cel mai puternic aduce un plus de 90 CP, ceea ce înseamnă un total de 362 CP. Plusul de putere pe care au reuşit cei de la B&B să-l "stoarcă" din propulsor se dotorează utilizării unei turbine custom şi a resoftării unităţii de control al motorului (ECU).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.