AutoTuningShow 2 Satu Mare

Pe data de 25 mai, la Satu Mare va avea loc AutoTuningShow, un eveniment care va cuprinde un concurs de accelerare şi două expoziţii, una de tuning si una unde vor fi expuse automobile de epoca.

AutoTuningShow 2 Satu Mare AutoTuningShow 2 Satu Mare
După succesul primului eveniment, organizat in septembrie 2007, cu participarea a mai mult de 6000 de spectatori, 75 de expozanţi şi 70 de concurenţi, şi în acest an locuitorii din Satu Mare vor avea parte de o petrecere automobilistică cu: maşini modificate, show prezentat de animatori de rang internaţional, adrenalină, concurs de accelerare, fum de cauciucuri, expoziţie de maşini de epocă şi alte surprize.

AutoTuningShow 2 va oferi publicului un spectacol mai mare faţă de anul trecut, cu intrare gratuită pentru spectatori, siguranţă deplină şi, datorită locaţiei excelente, vizibilitate maximă a întregii piste a Bulevardului Transilvania.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.