Avea Ariel Atom nevoie de cai putere in plus? Da!

Acesta ar fi raspunsul celor de la DDMWorks, având în vedere upgrade-ul de putere pe care l-au adus modelului britanic, transformându-l într-o veritabilă bestie.

Avea Ariel Atom nevoie de cai putere in plus? Da! Avea Ariel Atom nevoie de cai putere in plus? Da!

Împătimiţii maşinilor rapide ştiu deja ce reprezintă Ariel Atom în materie de performanţe şi viteză. Atipica sportivă, care iese în evidenţă graţie scheletului exterior şi al şasiului lăsat la vedere, este capabilă să se bată de la egal la egal cu oricare supercar de milioane de euro.

Însă după pachetul de tuning primit, e foarte probabil să şi iasă învingătoare dintr-o posibilă confruntare. Acesta constă în instalarea a 2 turbocompresoare la care se adaugă modificări la blocul motor: pistoane cu înveliş de ceramică şi biele cu profil H. Astfel, motorul 2.0 Ecotec este acum capabil să producă o putere impresionantă, împărţită pe 3 nivele ce pot fi alese în timpul condusului: 450, 575 şi respectiv 700 CP.

Pentru a folosi la maxim puterea imensă dezvoltată de motorul modificat excesiv, tunerul a dotat Atom-ul cu un set de cauciucuri spate late de 27,5 cm, care îmbracă jantele de 17x9. Cu o greutate de doar 657 kg, Ariel Atom intră în categoria selectă a supercar-urilor cu un raport putere/greutate de 1 CP/kg.

PUTEŢI ADMIRA MONSTRUL CREAT DE DDMWORKS ACCESÂND GALERIA FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.