Bătălia evacuărilor: BMW M5 vs Mercedes E63 AMG. VIDEO

Când spui BMW M5 şi Mercedes-Benz E63 AMG, automat pierzi numărătoarea cailor-putere de care dispune fiecare sportivă. Daaar, acesta nu este singurul capitol la care cele două excelează. Ce ziceţi de puţin...volum?

Bătălia evacuărilor: BMW M5 vs Mercedes E63 AMG. VIDEO Bătălia evacuărilor: BMW M5 vs Mercedes E63 AMG. VIDEO

Nu-i mai prezentăm pe concurenţi pentru că suntem siguri că sunteţi familiarizaţi cu ce pot cele două sportive germane, deşi fişele lor tehnice arată impresionant. Vă vom spune totuşi că BMW-ul trişează puţin, fiindcă foloseşte un sistem de evacuare aftermarket de la Akrapovic.

Aşadar, să înceapă duelul V8 biturbo vs. V8 biturbo! Pe cine aţi paria toţi banii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.