Bell Aurens Longnose

Thomas Bell şi Holger Kalvelage, doi germani fani Land Rover realizează modele custom cu până la 1500 CP. Obţinuţi dintr-un motor de avion.

Bell Aurens Longnose Bell Aurens Longnose

Bell Aurens LongnoseCei doi entuziasmaţi s-au întâlnit pe un forum, de unde au pus bazele unei firme ce se ocupă cu modificarea Land Roverurile clasice. Sub capota foarte lungă a modelului propus de cei doi germani se pot monta numeroase motorizări. Momenten clienţii pot alege ăntre două V8-uri, de 4,6 litri şi 235 CP şi un 5.0 de 280 CP.

Acum se lucrează la implementarea unui V16 obţinut prin unirea a două blocuri V8, şi care va fi oferit de asemenea în două variante de cilindree: 8.0 litri şi 420 CP şi 10 litri li 700 CP. Dar asta nu e totul, pentru că versiunea cea mai tare va avea un motor de 27 de litri, V12 supraalimentat, marca Rolls Royce, ce era destinat iniţial unui avion. Puterea dezvoltată va fi peste 1500 CP. Preţul modelului de baza va fi de 125.000 de euro, se vor fabrica manual 10 exemplare pe an iar livrarea va lua până la 6 luni.

Impresionat. Dar ne întrebăm: oare aceşti doi germani nu au auzit de ultimele scumpiri în ceea ce priveşte preţul carburanţilor?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.