Bell Aurens Longnose

Autor: Silviu Draganescu 29 iun. 2008 Tuning auto

Bell Aurens LongnoseCei doi entuziasmaţi s-au întâlnit pe un forum, de unde au pus bazele unei firme ce se ocupă cu modificarea Land Roverurile clasice. Sub capota foarte lungă a modelului propus de cei doi germani se pot monta numeroase motorizări. Momenten clienţii pot alege ăntre două V8-uri, de 4,6 litri şi 235 CP şi un 5.0 de 280 CP.

Acum se lucrează la implementarea unui V16 obţinut prin unirea a două blocuri V8, şi care va fi oferit de asemenea în două variante de cilindree: 8.0 litri şi 420 CP şi 10 litri li 700 CP. Dar asta nu e totul, pentru că versiunea cea mai tare va avea un motor de 27 de litri, V12 supraalimentat, marca Rolls Royce, ce era destinat iniţial unui avion. Puterea dezvoltată va fi peste 1500 CP. Preţul modelului de baza va fi de 125.000 de euro, se vor fabrica manual 10 exemplare pe an iar livrarea va lua până la 6 luni.

Impresionat. Dar ne întrebăm: oare aceşti doi germani nu au auzit de ultimele scumpiri în ceea ce priveşte preţul carburanţilor?

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide