Bentley Continental GT by Hamann

Pentru început de 2009, tunerul german Hamann ne oferă bricolarea unei maşini... britanico-germane: Bentley Continental. Deocamdată, fără alte informaţii în afara câtorva imagini.

Bentley Continental GT by Hamann Bentley Continental GT by Hamann

Hamman ofera un kit sobruExteriorul lasă să se observe clar că tunerul oferă un kit relativ sobru, constând din spoilere modificate, praguri aerodinamice şi un eleron elegant. Jantele par a fi de 22 inch, iar suspensia este vizibil coborâtă. Modelul de serie Bentley Continental GT Speed dezvoltă 610 CP din al său W12 - oare Hamann i-a conferit maşinii mai mult de 700 CP?

Vom vedea în curând mai multe detalii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.