Bentley Continental GTS Black Edition by Project Kahn

Autor: Cosmin Iordache 04 iul. 2008 Tuning auto

Silver MistAerul aristocratic al lui Bentley Continental GT este pus în valoare într-o lumină modernistă de către cei de la Project Kahn prin proiectul Black Edition. Pentru că unui gentleman îi stă bine într-o ţinută sobră, germanii au mers pe negru, fiind culoarea dominantă atât la exterior cât şi la interior. Monotonia cromatică este însă magistral asortată cu jantele uriaşe cu un design futurist şi accente argintii, denumite Silver Mist.

Despre aceste jante autorii vorbesc la superlativ, folosind termeni ca "operă de artă", "design inovator". Nu putem să îi contrazicem, accesoriile de 22" fiind absolut spectaculoase şi reprezentând elementul de rezistenţă al acestui model.

Kitul aplicat pune în evidenţă subtil modelul, fără a atrage în mod disperat atenţia. Garda la sol este coborâtă cu 20 mm, iar coloana sonoră este îmbunătăţită prin noua evacuare,menită să ofere pe lângă senzaţiile auditive şi un plus de putere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide