Bentley Continental GTS Black Edition by Project Kahn

Bentley Continental GTS Black Edition, o maşină destinată strict celor care apreciază exclusivismul custom made, a ieşit pe porţile casei de tuning Project Kahn.

Bentley Continental GTS Black Edition by Project Kahn Bentley Continental GTS Black Edition by Project Kahn

Silver MistAerul aristocratic al lui Bentley Continental GT este pus în valoare într-o lumină modernistă de către cei de la Project Kahn prin proiectul Black Edition. Pentru că unui gentleman îi stă bine într-o ţinută sobră, germanii au mers pe negru, fiind culoarea dominantă atât la exterior cât şi la interior. Monotonia cromatică este însă magistral asortată cu jantele uriaşe cu un design futurist şi accente argintii, denumite Silver Mist.

Despre aceste jante autorii vorbesc la superlativ, folosind termeni ca "operă de artă", "design inovator". Nu putem să îi contrazicem, accesoriile de 22" fiind absolut spectaculoase şi reprezentând elementul de rezistenţă al acestui model.

Kitul aplicat pune în evidenţă subtil modelul, fără a atrage în mod disperat atenţia. Garda la sol este coborâtă cu 20 mm, iar coloana sonoră este îmbunătăţită prin noua evacuare,menită să ofere pe lângă senzaţiile auditive şi un plus de putere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.