Bentley Zagato GTZ la Geneva

Casa de design italienească Zagato va prezenta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Geneva, Bentley Zagato GTZ.

Bentley Zagato GTZ la Geneva Bentley Zagato GTZ la Geneva
Bentley Zagato GTZ este ultima creaţie a casei italieneşti, după o lungă listă de modele ale unor mari constructori cum ar fi Ferrari, Aston Martin, Jaguar, Rolls Royce şi MG.

Bentley Zagato GTZ la Geneva Trăsăturile designer-ului italian se remarcă prin caroseria din aluminiu cu linii pronunţate şi un spate revizuit echipat cu stopuri noi. De asemenea, maşina are o nouă culoare pentru exterior, interiorul suferind modificări în ce priveşte tapiţeria şi consola centrală.
 
În urma feedback-ului pe care-l va avea maşina la Salonul Auto de la Geneva este foarte posibil ca Bentley GTZ să treacă de la concept la producţia de serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.