BMW M3 by Wheels Emotion

Wheels Emotion un tuner cunoscut doar pentru jantele custom îşi anunţă diversificarea obiectului de activitate cu un proiect interesant un BMW M3 de 707 CP!

BMW M3 by Wheels Emotion BMW M3 by Wheels Emotion

Wheels Emotion este un tuner cvasinecunoscut, dar proiectul de faţă nu ar trebui să aibă nevoie de o prea mare introducere, fiind nevoie doar de şoptirea puterii: 707 CP. Pentru că atât dezvoltă acest BMW M3 preparat de atelierul german. Sau poate că în încercarea de a îşi face un nume cunoscut Emotion Wheels anunţă acest proiect foarte ambiţios.

Interesant este faptul că pe siteul oficial aceştia prezintă doar oferta de jante nemenţionând nimic despre alte proiecte. Din comunicatul oficial aflăm însă că prin montarea unei unităţi bi-turbo au reuşit să urce puterea de la 420 la 707 CP. Este un salt absolut impresionat , sau o foarte bună manevră de PR proiectul fiind încă în faza de teasing.

Estetic se cunosc principalele ingrediente fiind vorba de jante Wasabi pe 19 inch de la Emotion Wheels, evident, o nouă capotă din fibră de carbon şi suspensie H&R care reduce dramatic garda la sol. Mai aşteptăm detalii despre acest proiect interesant, care ar putea face din acest M3 Emotion Wheels un egal pentru Brabus T65 RS Vanish.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.