BMW M5 by Wald International

Autor: Silviu Draganescu 24 iul. 2008 Tuning auto

Fibra de carbon peste totFibra de carbon se pare că şi-a depaşit rolul clasic de substituent cu greutate redusă şi rezistenţă crescută şi a devenit practic o modă printre toate modelele sport. Altfel spus, dacă nu ai fibră de carbon pe maşina ta, atunci ea nu e sport. Chiar şi estetic, ea trebuie să rămână la vedere, pentru a sublinia caracterul sportiv al modelului înzestrat cu aşa ceva.

Japonezii de la Wald International au realizat pentru noul M5 o serie de accesorii din fibră de carbon, ce se pot monta de la spoilerul faţă până la sistemul de evacuare. Alături de acestea, sunt disponibile şi noi jante, gata să se poată asorta cum trebuie cu noile detalii stilistice. Detalii pe care le puteţi observa mai în amănunt în galeria foto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide