BMW M5 by Wald International

Wald International a pregătit pentru actualul BMW M5 un pachet estetic ce constă din o serie de accesorii, toate din fibră de carbon, ce se montează de preferat pe culorile deschise pentru a ieşi cât mai bine în evidenţă.

BMW M5 by Wald International BMW M5 by Wald International

Fibra de carbon peste totFibra de carbon se pare că şi-a depaşit rolul clasic de substituent cu greutate redusă şi rezistenţă crescută şi a devenit practic o modă printre toate modelele sport. Altfel spus, dacă nu ai fibră de carbon pe maşina ta, atunci ea nu e sport. Chiar şi estetic, ea trebuie să rămână la vedere, pentru a sublinia caracterul sportiv al modelului înzestrat cu aşa ceva.

Japonezii de la Wald International au realizat pentru noul M5 o serie de accesorii din fibră de carbon, ce se pot monta de la spoilerul faţă până la sistemul de evacuare. Alături de acestea, sunt disponibile şi noi jante, gata să se poată asorta cum trebuie cu noile detalii stilistice. Detalii pe care le puteţi observa mai în amănunt în galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.