BMW M5 - pregătit de circuit

Cum poţi îmbunătăţi un BMW Seria 5 fără a investi o avere? Simplu, renunţi la tot ce înseamnă confort şi rămâi cu un model mult mai performant, ba chiar poţi să îl exploatezi la maxim pe circuit.

BMW M5 - pregătit de circuit BMW M5 - pregătit de circuit

Modelul de faţă este un BMW M5 E60 pus la o drastică cură de slăbire pentru a deveni partenerul ideal pentru un weekend pe circuit . Proprietarul modelului spune că a reuşit să dea jos nu mai puţin de 275 de kile. "Liposucţia" a constat în debarasarea de toate dotările de confort interior, singurul rămas negerfat fiind consola centrală. În rest locurile din spate au rămas doar o amintire, scaunele din faţă au fost înlocuite cu unele sport, ba chiar şi panourile uşilor au fost trecute pe lista de lucruri dispensabile. Rollcage-ul a luat însă locul acestor elemente, crescând rigiditatea şi siguranţa modelului.

Partea tehnică a rămas în principal nemodificată, cei 507 CP fiind arhisuficienti chiar şi pentru uz pe circuit, suspensia a suferit ajustări importante şi diferenţialul de curse şi-a găsit loc în reţetă. De apreciat că proprietarul a optat pentru un look "curat", renuntând la împopoţonarea excesivă. În concluzie acest model ilustrează faptul că mai puţin, înseamnă de fapt mult mai mult.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.