BMW M6 Hurricane RR by G-Power - 800 CP şi 800 Nm

Dacă un M5 Hurricane RR nu vă satisface, puteţi apela la coupe-ul M6 Hurricane RR. Care este cel mai rapid coupe cu 4 locuri din lume la ora actuală.

BMW M6 Hurricane RR by G-Power - 800 CP şi 800 Nm BMW M6 Hurricane RR by G-Power - 800 CP şi 800 Nm

Nu ştiu dacă şi pentru alţii începe să devină plictisitor, dar parcă această titulatură cu care se laudă tunerul G-Power, "cel mai rapid coupe cu 4 locuri din lume", nu mai este de natură să ne atragă aşa de mult interesul asupra noii creaţii BMW M6 Hurricane RR.

Este uşor să ne dăm seama că vorbim de un pachet tehnic provenit de la sedanul BMW M5 Hurricane RR, care, în vara aceasta, a fost declarat drept cel mai rapid sedan din lume, datorită vitezei maxime de 372 km/h pe care o poate atinge.

Vorbim de cunoscutul motor V10 de pe M5 şi M6, căruia i s-au grefat două compresoare mecanice, puterea ajungând astfel de la 507 CP la nu mai puţin de 800 CP, iar cuplul maxim atingând valoarea de 800 Nm la 5.000 rpm. Aşa încât BMW M6 Hurricane RR este mai tare decât precedentul M6 Hurricane CS, care avea "doar" 750 CP.

Cel mai rapid coupe cu 4 locuri din lume este capabil să accelereze până la 100 km/h în 4,35 secunde, până la 200 km/h în 9,5 secunde şi până la 300 km/h în 24,9 secunde. Deşi vitezometrul este gradat până la 400 km/h, viteza maximă pe care o poate atinge bolidul se cifrează tot la 372 km/h, ca şi sedanul.

BMW M6 Hurricane RR se bazează pe o pereche de jante de 20" G-Power Silverstone Clubsport, încălţate cu pneuri de 255/35 ZR 20 în faţă, respectiv 285/30 ZR 20 în spate. Bineînţeles că sistemul de frânare este unul racing, iar suspensia este reglabilă, fiind şi mai rigidă.

Din punct de vedere estetic, BMW M6 Hurricane RR nu arată chiar ca un T-Rex, gata să devoreze tot ce-i stă în cale. A fost adaptat un spliiter din fibră de carbon pentru spoilerul faţă, în timp ce spoilerul spate este complet modificat, iar capacul portbagajului beneficiază de un eleron de mari dimensiuni, pentru o mai bună apăsare aerodinamică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.