BMW Seria 3 by Inside Performance

Tunerii de la Inside Performance au pregătit pentru modelul Seria 3 de la BMW un pachet stilistic ce apropie modelele normale de vârful de gamă: M3.

BMW Seria 3 by Inside Performance BMW Seria 3 by Inside Performance

Spate de M3Disponibil atât pe versiunea Sedan cât şi pe modelele Touring, pachetul se remarcă în primul rând prin jantele ce aduc aminte de M6 şi sistemul de evacuare de 1150 euro cu patru ţevi de eşapament, dispuse în mod similar cu cele aflate pe BMW M3. Acesta pot fi încadrate de un difuzor din fibră de carbon, ce costa 650 de euro, alte ornamente din acelaşi material minune fiind disponibile, de la oglinzile laterale şi spoilerul spate până la carcasa filtrului de aer şi majoritatea componentelor din interiorul maşinii.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.